5. Ваш контент і згода клієнта
«Ваш контент» — фотографії, розмітка та параметри, які ви завантажуєте в сервіс. Права на ваш контент залишаються у вас; ви надаєте нам невиключну ліцензію на його обробку виключно в обсязі, необхідному для надання послуги (зберігання, передача провайдеру генерації, відображення вам).
Фотографії приміщень клієнтів. Завантажуючи фотографію, ви запевняєте й гарантуєте, що:
- власник приміщення (ваш клієнт) дав згоду на використання фотографії для створення візуалізації;
- у вас є право використовувати фотографію (ви зробили її самі або отримали законно);
- на фотографії немає даних, не потрібних для візуалізації (люди, документи), або ви отримали окрему згоду зображених осіб.
Відповідальність за відсутність такої згоди несете ви. Якщо до нас висунуть претензії через порушення вами цих гарантій, ви відшкодуєте нам документально підтверджені збитки, за винятком випадків, коли відповідальність не може бути перекладена в силу закону. Оригінали фотографій автоматично видаляються через 30 днів після завантаження (див. Політику конфіденційності).